Servicii

Alegeti serviciile cele mai potrivite din oferta noastra. In caz ca solicitati reparatia turbosuflantei de la firma noastra beneficiati gratuit (constatare,curatire,echilibrare,reglare etc.) de anumite servicii.
Turbosuflanta defecta este din pacate costisitor de inlocuit, si repararea poate costa sume mari.In cazul acesta venind la firma noastra veti vedea preturile prietenoase practicate.


Oricine e "mester"...

Din pacate NU. Schimbarea turbosuflantei nu inseamna doar demontare si montare. Turbosuflantele cumparate sau reparate la firma noastra sunt completate cu instructiuni detailate ce parcurg pas cu pas fazele schimbarii turbosuflantei.In cazul in care montarea se face de catre un partener recomandat de firma noastra va puteti lua gandul de la turbosuflanta pentru ca nu veti mai avea probleme cu ea.
"Gasesc si mai ieftin..."

Sigur este asa. Reglarea turbosuflantei la parametrii fabricii este un proces ce necesita cunostinte aprofundate, scule si aparate scumpe specializate pe acest domeniu. Daca una din cele de mai sus nu ne sta la dispozitie, atunci intradevar poate fi mai ieftin dar in toate cazurile montarea necorespunzatoare si neasistata de personal calificat sau aparate specifice scurteaza viata turbosuflantei. In acest caz trebuie din nou demontata turbosuflanta, reparata sau inlocuita, aceasta cheltuiala este inutila si nu si-o asuma nimeni.
Ce putem face ?

In cazul in care turbosuflanta va fi reparata la noi, problemele Dvs se rezolva usor. Dupa demontare vom putea constata cu exactitate cauza problemei(uzura normala, ulei murdar, lipsa ungerii etc..). Dupa efectuarea reparatiei vom informa detailat, despre starea constatata mecanicul sau service-ul auto care va efectuiaza schimbarea turbosuflantei. Astfel schimbarea se va efectua usor.
Cu ce va putem ajuta ?

Diagnosticarea turbosuflantelor prin metoda demontarii este gratuita. Daca Dvs NU optati pentru reparatie, constatarea este gratuita. In timpul constatarii prin demontare anumite piese se deterioreaza astfel turbosuflanta nu se poate remonta, Dvs primiti inapoi turbosuflanta demontata cu rezultatul constatarii. Intrati in contact cu noi fara nici o obligatie, puneti-ne intrebari despre turbosuflante sau despre autoturismul Dvs si va vom raspunde promt posibil in mod gratuit.

Vezi Turbo Boost pe o harta mai mare.

410605 ORADEA - BIHOR
SOS BORSULUI NR 2 A

0259/470 905
0259/470 906
0740/056 474
0740/141 100
comenzi@turbo.com.ro

2014 Turbo Boost - preluarea textelor sau a imaginilor este posibil doar cu acordul scris al proprietarului!